KS Besëlidhja Lezhë
 
      
 Edit
Official NameKlubi Sportiv Besëlidhja Lezhë
         AddressRruga Luigj Gurakuqi
4501 Lezhë, Albania
E-Mailinfo@ksbeselidhja.com
Phone & Faxunknown / unknownClub ColorsYellow / Red
Nickname(s)Dragojt e Veriut / Legjenda verdhë dhe kuqe
 
 
Club History & Honours
14.11.1930  -  foundation as KS Bardhyli Lezhë
__.__.1937  -  renaming in SK Lezhë
__.__.1949  -  renaming in KS Lezhë
__.__.1951  -  renaming in Puna Lezhë
__.__.1958  -  renaming in Fitorja Lezhë
__.__.1968  -  renaming in KS Besëlidhja Lezhë
 
 Copyright ©2015 Data Sports Group. All rights reserved.
Data provided by Data Sports Group.